kom igång med träningen

♥ Börja med att kolla runt lite på olika gym, vilket folk tipsar om osv. Smartast är att köpa gymkort nära dig, eller ett gym som har anläggningar lite överallt i Stockholm. 
 
♥ Hitta en gymkompis, kanske någon du är med ofta eller bor nära? Lika gärna din mamma, pappa eller något syskon. Roligare att gymma tillsammans med en kompis, peppa varandra osv. 
 
♥ Inspirations bilder hjälper faktiskt väldigt mycket för att bli peppad och motiverad! Ett tips är att göra ett collage med sina favorit bilder till sin dator eller mobilen, då kommer du betydligt vilja träna. 
 
♥ Köp fina kläder, ett par löpartights, sport bh, linne, skor och en fin vattenflaska i din favorit färg kanske? Kläder gör faktiskt mycket, H&M har väldigt fina träningskläder till ett bra pris. 
 
♥ Gör en lista på tex spotify med massa musik som gör dig taggad.
 
♥ Ladda ner några olika träningsappar till din mobil, finns en massa olika. Prova lite olika och se vilken du gillar bäst. 
 
♥ Sätt upp mål för din träning. Men tänk på att det tar sin tid, du kommer inte ha din drömkropp på några veckor. Det tar sin tid, och gemför dig aldrig med andra. 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna & Vanessa!

sv; bra tack!
allt bra med er idag? :)

2013-01-26 @ 11:22:39
URL: http://ourmemoriiees.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0